Πληρωμή

Με Αντικαταβολή
Πληρώστε στην εταιρεία ταχυμεταφορών Courier κατά την παράδοση της παραγγελίας σας – Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,5€.

Με Τραπεζική Κατάθεση
Πληρώστε κάνοντας κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας στις συνεργαζόμενες τράπεζες ή μέσω e-banking.

 • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  Δικαιούχος: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ
  IBAN: GR41 0110 1350 0000 1350 0360 212
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
  Δικαιούχος: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ
  IBAN: GR82 0140 1790 1790 0200 2003 273
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  Δικαιούχος: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ
  IBAN: GR41 0172 1850 0051 8510 6011 204

* Η παραγγελία θα αποσταλεί μετά την ολοκλήρωση και εκκαθάριση της κατάθεσης στη τράπεζα.
* Τα έξοδα μεταφορά από διαφορετική τράπεζα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Με κάρτα

Πληρώστε online με τη κάρτα σας μέσα από το ασφαλές σύστημα της Εθνικής Τράπεζας.

Στο Κατάστημα
Πληρώστε στο κατάστημα με Μετρητά ή Πιστωτική Κάρτα (Visa/Mastercard) κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Τυχόν παραδοθέντα προϊόντα παραμένουν στην κυριότητα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μέχρι την οριστική, πλήρη και ολοσχερή καταβολή του τιμήματος σε αυτήν

Ασφάλεια

To e-apostolopoulos.gr έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διασφαλίσει την τήρηση της νομοθεσίας για την προστασίας των προσωπικών δεδομένων, καθώς για την επίτευξη του κατάλληλου επιπέδου ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των πελατών τoυ και τρίτων, των οποίων τα δεδομένα επεξεργάζεται, καθώς και των χρηστών της ιστοσελίδας του. Έχει λάβει δε, όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μην επιτρέπεται η πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σε κανέναν άλλο πέρα από τα κατάλληλα εξουσιοδοτημένα προς τούτο πρόσωπα και μόνο για τους σκοπούς επεξεργασίας που προβλέπονται παρακάνω.

Tο e-apostolopoulos.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας πελάτη
Tο e-apostolopoulos.gr δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει την ευθύνη σας προς την Τράπεζα που έχει εκδώσει τις πιστωτικές σας κάρτες (ποσό που προκύπτει από τη σύμβαση για την έκδοση της πιστωτικής σας κάρτας), σε περίπτωση που γίνει χρήση αυτής από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο (δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας). Η ευθύνη αυτή καλύπτει μόνο τις περιπτώσεις που η μη εξουσιοδοτημένη/δόλια χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για αγορές στην εταιρία e-apostolopoulos.gr δεν οφείλεται σε δικό σας σφάλμα ή αμέλεια. Για το λόγο αυτό έχετε υποχρέωση αμέσως μόλις αντιληφθείτε την απώλεια της πιστωτικής σας κάρτας να προβείτε σε ενημέρωση της εκδώσας Τράπεζας, ώστε να ακυρωθεί αυτή και να αποκλεισθεί η χρήση της από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Σε περίπτωση δόλιας χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας, τα χρήματα που έχουν χρεωθεί στον Τραπεζικό λογαριασμό σας, θα επαναπιστωθούν ή θα σας επιστραφούν.

Διαφημιστικά μηνύματα
Tο e-apostolopoulos.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. Η εταιρία e-apostolopoulos.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

Ισχύον δίκαιο
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του e-apostolopoulos.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.